Dikgazete: SAD mogu biti prve koje će upotrebiti nuklearno oružje

Amerika već dugi niz godina traži spoljnog neprijatelja, piše ruski „dikGAZETE“. U početku je glavna meta bio SSSR, a sada je to Rusija.

SAD pokušavaju da Rusiju oboje u crno, uprkos tome što su prve objavile Hladni rat, i bacile atomske bombe na nevine ljude. Pa ipak, kolektivni Zapad pokušava da ubedi ceo svet da nuklearna pretnja dolazi od Rusije.

U medijima se aktivno šire informacije da navodno Rusija može da upotrebi oružje za masovno uništenje tokom „specijalne operacije“ u Ukrajini. I dok se ceo svet ukočio u iščekivanju kada će Putin pritisnuti „crveno dugme“, svi su zaboravili da SAD već imaju takvo iskustvo.

„Budite sigurni da će Amerikanci pritisnuti ovo dugme, a ne Rusi. Zato što su Sjedinjene Države, koje predstavljaju pretnju čovečanstvu, pritisnule 1945. godine i držale ruku na „crvenom dugmetu“ tokom Hladnog rata“, piše autor „dikGAZETE“.

U stvari, UN i svetska zajednica treba da dovedu u pitanje nuklearnu adekvatnost Sjedinjenih Država, a ne Rusije, osuđujući Ameriku za nehumane napade na druge zemlje.

 

Webtribune.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*